Spiegels, bekijk het eens van een andere kant

Op zoek naar een schitterende badkamer spiegel? In ons ruime aanbod vind je gegarandeerd een exemplaar waar je oog meteen op valt. Welke stijl je ook hebt in je badkamer: er is altijd een spiegel die daarbij past. De spiegels kunnen naar hartenlust gecombineerd worden met diverse badmeubels. Al onze spiegels zijn gemaakt voor toepassing in de badkamer, maar dit betekent niet dat ze alleen in de badkamer gebruikt kunnen worden. Een mooie ronde spiegel met rand zal ook zeker niet misstaan in een toilet, hal, slaap- of woonkamer. Vrouwen kijken gemiddeld 355 uur per jaar in de spiegel, kies daarom voor een prachtige spiegel van RB Sanitair…

Toont alle 21 resultaten

149,00 

Ja, direct leverbaar

incl. 19% VAT

plus Verzendkosten Costs

Delivery time: 3 tot 5 werkdagen

159,00 

Ja, direct leverbaar

incl. 19% VAT

plus Verzendkosten Costs

Delivery time: 3 tot 5 werkdagen

169,00 

Ja, direct leverbaar

incl. 19% VAT

plus Verzendkosten Costs

Delivery time: 3 tot 5 werkdagen

169,00 

Ja, direct leverbaar

incl. 19% VAT

plus Verzendkosten Costs

179,00 

Ja, direct leverbaar

incl. 19% VAT

plus Verzendkosten Costs

Delivery time: 3 tot 5 werkdagen

Vorm en functie van een spiegel

Binnen ons assortiment kan je kiezen uit ronde, vierkante of rechthoekige spiegels. Ronde spiegels zijn op het moment erg in trek en met goede reden: Een ronde spiegel geeft een speelser effect. Daarnaast ligt met een ronde spiegel meer de nadruk op het gezicht, zonder verstoring van overige reflecties. Een vierkante spiegel is over het algemeen groter en draagt daardoor meer bij aan een ruimtelijk effect in de badkamer.

Naast de vorm van de spiegel is het formaat een belangrijke en heel persoonlijke keuze. Wanneer je een praktische en strakke uitstraling wil bereiken, kan je een rechthoekige spiegel met eenzelfde breedtemaat als je badmeubel monteren. Wie een wat creatievere opstelling wenst, hangt zijn ronde spiegel asymmetrisch boven zijn badmeubel. Bij gebruik in combinatie met één of meerdere waskommen, komt een ronde spiegel extra tot zijn recht. Wil je twee losse spiegels boven een dubbele wasbak gebruiken? Zorg dan wel dat de spiegels niet te dicht bij elkaar hangen.

The finishing touch met een spiegel

Vrijwel alle spiegels die je in nieuwe badkamers ziet zijn strak en tijdloos afgewerkt. Toch zijn er verschillen die nét dat extra detail aanbrengen. Ons assortiment spiegels bestaat uit artikelen met rand en zonder. De spiegels met rand zijn in verschillende soorten en kleuren leverbaar. Hierdoor kan je ervoor kiezen om je spiegel te laten matchen met andere onderdelen van je badkamer; geborsteld gouden kranen en spiegels geven je zwart badmeubel bijvoorbeeld nét genoeg chique, zonder er kitsch van te maken.

Spiegels zonder randen geven de meest rustige en tijdloze uitstraling. Deze zijn makkelijker met diverse kleuren en stijlen te combineren, maar geven al snel wat winder ‘WOW’ aan je badkamer.

Coole spiegels met LED verlichting, Let it Shine

Veel van onze badkamerspiegels zijn spiegels met geïntegreerde verlichting. Deze verlichting is soms volledig rondom geplaatst, en soms aan één of enkele zijden. Deze verlichting schijnt achter de spiegel langs en reflecteert op je wand. Verwacht van deze verlichting dus niet dat het jezelf of de ruimte veel verlicht: deze voor van spiegelverlichting is vooral decoratief bedoeld. Verlichting die achter een spiegel geplaatst is creëert het effect of de spiegel voor de wand zweeft.

Spiegelverwarming, daar wil je nooit meer zonder

Stel je voor: je stapt net onder de douche vandaan, gaat voor de spiegel staan en ziet jezelf staan! Het klinkt logisch, maar tot voor kort was dat helemaal niet zo. Doordat waterdamp in de badkamer aan je spiegel hecht, moest je voorheen je spiegel droog blijven wrijven of föhnen. Een spiegel met verwarming lost dit probleem om. De verwarmingsmat die op de achterkant van de spiegel geplaatst is, zorgt er namelijk voor dat er geen condens meer op het verwarmde deel kan ontstaan. En dat is natuurlijk precies wat je nooit meer kwijt wil!