Winactie

Winactie RBSanitair Cashback
Winactie RBSanitair

Maak mooie foto’s en laat ons zien hoe je de RB Sanitair producten in je badkamer hebt gebruikt.

Winactie RBSanitair stap 2

Vul het formulier in en stuur ons foto’s van je badkamer.

Winactie RBSanitair

Geef jezelf de kans om €100 cashback te winnen! Volg ons op Instagram en Pinterest om te zien wie de winnaar van de maand is.

Powered by NEX-Forms

Heb je iets van RB Sanitair gekocht? Geweldig! Doe dan gerust mee aan onze actie! Dit is wat je moet doen:

1. Maak minimaal 2 foto’s (je kunt ook een video sturen) van je badkamer met de producten die je bij RB Sanitair hebt gekocht.
Zorg dat de foto mooi en esthetisch is. Toon de stijl van je badkamer en onze producten op de best mogelijke manier. Vergeet niet je te ontdoen van overbodige elementen zoals verbouwingsresten, afval, je reflectie in de spiegel. Eén of alle foto’s worden toegevoegd aan de galerij hieronder.

2. Vul het formulier in en stuur ons foto’s van je mooie badkamer.

3. Geef jezelf de kans om €100 cashback te winnen! Aan het begin van elke maand kiezen we een winnaar. Als je de winnaar bent, nemen we per e-mail contact met je op.

 

Je kunt elke maand met hetzelfde bestelnummer aan de actie deelnemen.
Het is belangrijk dat je elke keer een nieuwe foto stuurt (gebruik niet meerdere keren dezelfde foto). Denk bijvoorbeeld aan andere decoraties, een opname vanuit een andere hoek, een ander perspectief. Zorg er dan voor dat de nieuwe foto niet lijkt op de vorige die je al hebt ingestuurd. Als je foto niet verschilt van wat je ons al hebt gestuurd, heeft RB Sanitair het recht om te weigeren bijna dezelfde foto op de winactie website te publiceren.

▬ Heb je meerdere bestellingen gedaan bij RB Sanitair?
Vergroot je kansen om te winnen! Je kunt met meerdere bestelnummers meedoen. Vul het formulier telkens in met een nieuw bestelnummer en een nieuwe foto waarop het product uit de bestelling te zien is. Gebruik niet dezelfde foto voor verschillende bestelnummers.

Je kunt maar één keer per persoon en één keer per bestelling winnen.

Elke badkamer heeft zijn eigen unieke stijl en sfeer. We zijn dan ook erg benieuwd hoe je onze producten hebt gebruikt in je mooie badkamer! Maak foto’s om anderen te inspireren en geef jezelf de kans om €100 cashback te winnen.

1. Aan het begin van elke maand kiezen we uit de deelnemers van de vorige maand één persoon die van ons 100 euro cashback krijgt, rechtstreeks op zijn of haar bankrekening. De winnaar van januari wordt dus begin februari bekendgemaakt. De winnaar van februari wordt begin maart bekendgemaakt, enzovoort.

2. Je kunt alleen aan de actie deelnemen als je een product van RB Sanitair hebt gekocht en ons een mooie foto hebt gestuurd via het daarvoor bestemde formulier. Je foto wordt toegevoegd aan onze galerij op de website en op onze sociale mediakanalen. Door ons je foto’s te sturen, ga je ermee akkoord dat we je foto’s kunnen gebruiken in onze marketingactiviteiten.

3. De winnaar wordt gekozen door het team van RB Sanitair en wordt bekendgemaakt op deze website en op onze sociale mediakanalen.

4. Als je in een bepaalde maand de winnaar bent, ontvang je van ons een speciale e-mail. Je wordt gevraagd een bankrekening op te geven waarnaar we je prijs kunnen sturen.

5. Je kunt aan deze actie meedoen, ook als je in 2022 een product bij RB Sanitair hebt gekocht.

– De winnaar wordt gekozen door het marketingteam van RB Sanitair.

– Het RB Sanitair team kan besluiten je foto niet aan de website of social media toe te voegen als deze niet aan de eisen voldoet – zie het tabblad “Tips om een mooie foto te maken”. Je wordt dan geïnformeerd en gevraagd eventuele correcties aan te brengen.

– RB Sanitair heeft altijd het recht om de regels van de €100 cashback actie te wijzigen of deze tijdelijk stop te zetten of te sluiten zonder opgaaf van reden.

– Als er in een bepaalde maand minder dan 3 deelnemers zijn, heeft RB Sanitair het recht in die maand geen winnaar te kiezen en de selectie van een winnaar uit te stellen tot de volgende maand.

– Alleen RB Sanitair klanten kunnen aan deze actie deelnemen.

– Het team van RB Sanitair zal contact opnemen met de winnaar, maar als de winnaar niet binnen de gestelde termijn reageert op de e-mail over de prijs, dan kan RB Sanitair een andere winnaar kiezen.

– Door je in te schrijven voor deze actie ga je ermee akkoord dat de foto’s door RB Sanitair kunnen worden gebruikt in elke marketingactiviteit; dit zijn bijvoorbeeld social media berichten, nieuwsbericht, blog, flyers, brochures.

– Als je een account hebt op Instagram of Pinterest, kun je de foto’s die je ons stuurt ook daar publiceren. Je kunt ons profiel taggen @rbsanitair en de hashtag #rbsanitaircashback | Maar let op: de juiste manier om deel te nemen aan de actie is echter om je foto te uploaden via bovenstaand formulier.

Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn om een mooie foto te maken in je badkamer. We hebben wat tips voor je om je te helpen een geweldige foto te creëren.

  • Zorg er vooral voor dat je badkamer opgeruimd is. Verwijder alle overbodige spullen, renovatiespullen, afval enz.
  • Versier de badkamer en/of de plek die je wilt fotograferen. Als je bijvoorbeeld een nieuwe kraan wilt laten zien, zet er dan een zeeppompje of een bloemetje naast.
  • Maak foto’s bij daglicht (indien mogelijk). Anders zorg je ervoor dat het licht in je ruimte aan is.
  • Let op je reflectie in de spiegel of op tegels. Positioneer jezelf zo dat je figuur niet zichtbaar is op de foto.
  • Juiste compositie van de opname; soms hoef je de telefoon alleen maar iets naar voren, opzij of naar achteren te bewegen om een mooie opname te krijgen.
  • Fotografeer de details, maar ook de hele badkamer. Als je de nieuwe spiegel wilt laten zien, kun je dat doen door hem van voren te fotograferen, maar maak ook een foto die de spiegel tegen de hele badkamer laat zien.

Deze foto's doen mee aan de cashback-actie van RB Sanitair

Winnaars van vorige maanden

Inloopdouche 120x200 Gluggi
Badkamermeubel taupe eiken Hanga, badkamerspiegel Perla, waskom Hellir en kranen Beinn.
Winactie RBSanitair - Badkamerspiegel 80 cm Perla in de moderne badkamer
Word jij de volgende winnaar van RB Sanitair winactie
RBSanitair Winactie - Badmeubel Vakna licht eiken met topblad gebruikt in de badkamer