Badkamerspiegel met plankje

Een spiegel mag in geen enkele badkamer ontbreken. Tegenwoordig zijn er veel opties van spiegels voor in de badkamer, van spiegel met verwarming, badkamerspiegel met verlichting tot badkamerspiegel met plankje. De badkamerspiegel met plankje biedt je extra opbergruimte. Zo kun je bijvoorbeeld je make-up of verzorgingsproducten bij de hand houden. In ons assortiment vind je verschillende badkamerspiegels met planchet. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. We hebben ook de spiegels met LED-verlichting. Je kunt het planchet ook als decoratie gebruiken als je je spullen liever onzichtbaar bewaart. In dat geval vind je de badkamer spiegelkast met verlichting misschien nuttiger. Heb je hulp nodig bij het kopen van een spiegel voor de badkamer? Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoopadviseur.

Toont alle 9 resultaten

Hoe maak ik mijn badkamerspiegel schoon

Je moet regelmatig je badkamerspiegel schoonmaken. Je staat er immers ook iedere dag voor om je tanden te poetsen en je haar en make-up te doen. Je kunt dus niet voorkomen dat die vies wordt. Gelukkig zijn onze badkamerspiegels makkelijk te schoon te maken. Je spiegel maak je het makkelijkste schoon met heet water en een klein beetje afwasmiddel. Doe hem vervolgens af met een microvezel doek en hij is weer zo goed als nieuw!

Licht op of achter je spiegel

Steeds meer mensen kiezen voor een spiegel die verlichting erop heeft zitten. Maar of het licht op de spiegel of erachter zit heeft twee verschillende functies. Zit het licht echt op de spiegel is dit om voldoende licht te geven bij de spiegel zelf. Zo heb je voldoende licht om bijvoorbeeld je make-up te doen. Bevind het licht zich achter de spiegel is dit wat meer bedoeld als algemene- en sfeer verlichting. Hierdoor krijgt je spiegel zelf ook een soort zwevend effect. In ons assortiment is er altijd iets wat naar jouw wensen is!

Hoe breed moet je spiegel zijn

Hoe breed je spiegel moet zijn is natuurlijk afhankelijk van de breedte van je meubel en je eigen smaak. Voor een langwerpige spiegel is het gebruikelijk dat de spiegel dezelfde breedte heeft als het meubel. Dit zorgt voor strakke lijnen en een rustige uitstraling. Bij een ronde spiegel wordt er meestal gekozen om hem 20 cm smaller te houden dan het meubel. Heb je een breed meubel kun je er ook voor kiezen om twee kleinere spiegels naast elkaar te hangen. Zo kun je goed met twee personen tegelijk in de spiegel kijken.