Toiletmeubel

Koop toiletmeubel tegen lage prijzen bij RB Sanitair

Wil jij graag je wc netjes en verzorgd eruit laten zien, dan is een hangend toiletmeubel de perfecte oplossing! De meubels zijn klein en compact, maar wel erg praktisch. Ze nemen weinig ruimte in en toch kun je er veel spullen in kwijt, ideaal! Zo kun je je wc-rollen kwijt zonder dat ze ergens in de weg staan of stoffig worden.

Maak je toiletmeubels compleet met onze toiletaccessoires zoals een handdoekhouder. Ze leveren niet alleen luxe in je toilet, maar bieden ook gemak in handen wassen. Bij RB Sanitair kan je betaalbare badkamermeubel voor je toilet vinden. Onze toilet badkamerkast is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren: van wit tot hout eiken kleur. Bestel eenvoudig online op onze website of bezoek onze showroom. Heb je nog vragen? Neem contact met onze verkopers. Ze beantwoorden graag al je vragen.

Waarom nieuwe toiletmeubel kopen bij RB Sanitair?

  • Ruim assortiment tegen lage prijzen
  • Gratis bezorgen voor order vanaf €100
  • Snelle levering binnen drie werkdagen (indien op voorraad)
  • Showroom 5 dagen per week geopend

Toont alle 11 resultaten

Welk toiletmeubel kiezen?

Toiletmeubel biedt een gemaakt om handen te wassen na het gebruik van toilet. De kasten met laden of planken bieden ruimte voor het opbergen van toiletartikelen, handdoeken en andere benodigdheden. De kasten worden meestal gemaakt van duurzame materialen zoals hout en MDF. Deze materialen zijn bestand tegen de vochtige omgeving van het toilet.

De wastafels of waskom op een toiletmeubel kunnen variëren qua maten en materialen. Je kunt bijvoorbeeld wastafel en waskom uit solid surface, keramisch en natuursteen vinden. Qua maten kan je toiletkast vinden in hoogte van 40 cm, 60 cm tot 65 cm.

Hoe hoog moet toiletmeubel worden opgehangen?

De hoogte waarop je een toiletmeubel moet ophangen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoogte van de gebruikers, persoonlijke voorkeur en de afmetingen van het toilet opbergkast.

We adviseren om het toiletmeubel op een hoogte te installeren die comfortabel is voor alle gebruikers. De wastafel op een hoogte moet worden geplaatst waarbij de gebruikers zijn handen gemakkelijk kan wassen zonder te veel te bukken. Het is dus verstandig om rekening te houden met de gemiddelde lengte van de gebruikers zoals de volwassene en de kinderen.

Heb je meer vragen? Neem contact met ons op of kom langs naar onze showroom, waar wij meer sanitair aanbiedingen en showroommodellen hebben staan. In onze showroom kan je ook een complete toilet samenstellen. Het is ook mogelijk om tegels voor jouw toilet te kopen in de winkel.