Wastafel

Badkamer zonder wastafel? Het is onmogelijk! Daarom geven we je bij RB Sanitar de keuze – je kunt badkamermeubels kopen in een set met een wastafel. Maar je kunt ook gewoon mooie wastafels en wasbakken kopen tegen scherpe prijzen. Een witte waskom of een grote natuurstenen wastafel? Kies wat bij jouw badkamer past! Combineer het dan met een moderne kraan en creëer de badkamer van je dromen. Hieronder vind je de momenteel beschikbare enkele en dubbele wastafels. Wij adviseren je graag over welke wasbak geschikt is voor jouw badkamer. Dus neem contact op met onze specialisten, die je vragen graag beantwoorden.

Waarom kopen bij RB Sanitair?

  • Aantrekkelijke prijzen voor alle sanitair
  • Sanitair producten in hoge kwaliteit
  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Showroom in Tiel – alle producten van de website staan hier
  • Gratis bezorging vanaf €100

Toont alle 23 resultaten

Welke wastafels zijn verkrijgbaar bij RB Sanitair?

Een wastafel in de badkamer moet sterk zijn, bestand tegen beschadiging en, natuurlijk, gemakkelijk schoon te maken. In ons assortiment vind je veel waskommen die een prima oplossing zijn voor badkamermeubels met topblad.

Grote wastafels zijn er momenteel in maten van 80 cm tot 120 cm. Het zijn natuurstenen wastafels in bruin. Ze zijn prachtig en zullen je badkamer zeker transformeren.

Maar als je andere oplossingen zoekt, kun je bij ons een complete set badkamermeubels + wastafel kopen! Bekijk onze verschillende combinaties.

Worden de wastafels geleverd met een afvoerplug of kraan?

Natuursteen wastafels zijn niet verkrijgbaar met een kraan of afvoerplug. Natuurlijk kun je deze producten ook op onze website kopen. Je hebt een ruime keuze aan modellen en kleuren. Een zwarte kraan en zwarte pop-up waste staan prachtig bij deze stenen wastafel.

De waskommen zijn verkrijgbaar met een afvoerplug (maar niet allemaal). Je vindt deze informatie altijd in de productbeschrijving. 

Trendy dubbele wastafels – wanneer kies je ze?

Mooie grote wastafel… de droom van velen! Maar wanneer kies je voor zo’n grote spoelbak? Zeker niet als je een kleine badkamer hebt. Dubbele wastafels zijn een prima oplossing als je een badkamer moet delen met andere huisgenoten of gewoon je partner. Dan heb je elk je eigen wastafel en gaat de ochtendroutine veel sneller!

Een grote wastafel werkt ook als je een ruime badkamer hebt. Het zal het badkamermeubel mooi accentueren. Als je een dubbele natuursteen wastafel kiest en, bijvoorbeeld, gouden kranen – zal het er zeker indrukwekkend uitzien!

Heb je badkamermeubels met een wastafel nodig? Je vindt het bij RB Sanitair in Tiel!

We hebben verschillende combinaties van badkamermeubels met wastafels al voorbereid. Bovendien zijn de meubels al in elkaar gezet, dus je hoeft ze alleen nog maar aan de muur te hangen en, natuurlijk, de wastafel te installeren.

Er zijn verschillende modellen badkamermeubels: met keramische wastafel, met mineraalmarmer wastafel, met dubbele wastafel, met zwarte wastafel. Bovendien vind je badkamermeubels in verschillende maten.

En het zijn niet alleen badkamermeubels die je bij RB Sanitair vindt! Eigenlijk vind je hier alles wat je nodig hebt om een nieuwe badkamer in te richten. We hebben moderne kranen en regendouches. Industriële douches wanden en douchecabines. Moderne kolomkasten en prachtige spiegels.

Het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze showroom in Tiel. Je vindt er zeker iets wat bij de inrichting van je nieuwe badkamer past.

Laat je inspireren – kijk op onze social media!

Vraag je je af wat de beste oplossing is voor je badkamer? Kijk op onze sociale media voor veel inspirerende foto’s van onze klanten. Bezoek onze Instagram of Pinterest pagina’s om prachtige badkamers te bekijken.