Badkamerspiegel met verwarming

Zeg vaarwel tegen wazig en condens met badkamerspiegel met verwarming

Na het douchen meteen naar jezelf kunnen kijken in de spiegel, dat is toch ideaal! Met onze verwarmde spiegels hoef jij nooit meer de waterdamp van je spiegel te wrijven. De verwarming in de spiegel zorgt ervoor dat de waterdamp niet meer op je spiegel hecht. Zo kun je gelijk na het douchen je haar of make-up doen. Bij RB Sanitair hebben wij een breed assortiment aan badkamerspiegels. Ook kan je kiezen uit diverse maten en vormen, van ovaal, rechthoek tot een ronde badkamerspiegel met verwarming. Al onze spiegels voor badkamer is online te bestellen. Slaat de keuzestress al toe? Neem contact met ons op of kom langs naar onze showroom. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Waarom badkamerspiegel met verwarming kopen bij RB Sanitair?

  • Scherpe prijzen en ruim assortiment
  • Gratis levering voor order vanaf €100
  • Showroom 5 dagen per week open
  • Snelle levering binnen 3 werkdagen (indien op voorraad)

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

 100,00 137,00

Ja, direct leverbaar

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

Delivery time: 3 tot 5 werkdagen

 110,00 148,00

Ja, direct leverbaar

incl. 21% VAT

plus Verzendkosten Costs

Delivery time: 3 tot 5 werkdagen

De voordelen van spiegelverwarming

Een badkamerspiegel met verwarming is een spiegel die is uitgerust met een verwarmingselement aan de achterkant van de spiegel. Dit verwarmingselement zorgt ervoor dat de spiegeloppervlakte wordt verwarmd, waardoor condensatie op de spiegel wordt voorkomen. Doordat ze de spiegel licht verwarmen kan condens niet meer hechten aan het spiegeloppervlak en kun je na het douchen gewoon in de spiegel kijken.

Veel verwarmde badkamerspiegels worden geleverd met ingebouwde verlichting. Dit biedt extra functionaliteit en helpt bij het creëren van een goede verlichting in de badkamer. Sommige spiegels hebben zelfs instelbare verlichtingsopties, zodat je de helderheid kunt aanpassen aan je behoeften. Daarnaast ze hebben meestal een laag energieverbruik omdat ze zijn ontworpen om alleen te verwarmen wanneer dat nodig is, meestal via een schakelaar of sensor.

Hoe maak je badkamerspiegel met verwarming schoon?

Het schoonmaken van een badkamerspiegel met verwarming is een eenvoudig proces. Ten eerste, zorgt ervoor dat de spiegelverwarming is uitgeschakeld en dat het oppervlak is afgekoeld voordat je begint met schoonmaken. Daarna verwijder stof en vuil: met een zachte, pluisvrije doek of een stofdoek, vermijd het spuiten van reinigingsmiddelen rechtstreeks op de spiegel, omdat dit kan leiden tot het binnendringen van vocht in de verwarmingselementen. Ten derde, meng een mild reinigingsmiddel met warm water en breng de reinigingsoplossing aan. Ten laatste, droog de spiegel af met microvezeldoek.