Opbouw regendouche

Douchen met een grote opbouw regendouche is nog leuker! Daarom vind je bij RB Sanitair moderne doucheoplossingen die je dagelijkse routine extra bijzonder maken. In ons assortiment vind je een regendoucheset die een douchekop en een handdouche omvat, plus andere toebehoren. Bovendien helpen we je een nieuwe douche te creëren waar je niet snel meer uit wilt.

Stijlvolle regendouches en trendy douchewanden zijn nu een must-have voor elke badkamer! Hieronder vind je onze hoogwaardige collectie regendouches in verschillende kleuren. Bestel dus online of bezoek onze sanitair showroom in Tiel.

Waarom opbouw regendouche kopen bij RB Sanitair?

  • Aantrekkelijke prijzen voor alle sanitair
  • Sanitair producten in hoge kwaliteit
  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Showroom in Tiel – alle producten van de website staan hier
  • Gratis bezorging vanaf €100

Toont alle 24 resultaten

Een moderne douche heeft een stijlvolle regendouche nodig!

Als je je badkamer renoveert en denkt aan een nieuwe douche, moet je regendouches kiezen. Ze zijn verkrijgbaar als set met de handdouche. De douchekop is rond of vierkant met een diameter van 20 cm of 30 cm.

Een van de meest gekozen is opbouw regendouche zwart. Als je een luxueuze badkamer plant, zul je zeker verliefd worden op de opbouw regendouche in goud.

Regendouches met thermostatische kraan.

Als je graag een constante watertemperatuur in je douche hebt, dan zijn regendouches met thermostatische kranen ideaal voor jou! Met dit kleine detail kun je beslissen of je meer warm of koud water wilt. Zo’n regendouche heeft gewoon twee verstelbare uiteinden. Eén om de watertemperatuur in te stellen, de ander om het water aan of uit te zetten. 

Creëer de douche van je dromen samen met RB Sanitair.

De douche is geweldig voor kleine badkamers, zeker! Maar zelfs in een grote badkamer is het gebruikelijk een badkuip te vinden met een douche ernaast. Als je droomt van een moderne douche – bouw hem met RB Sanitair en RB Tegels.

Bij RB Sanitair vind je industriële douchewanden en veel verschillende douchecabines. Natuurlijk hebben we ook een ruime keuze aan toebehoren voor de douche, zoals douchegaten.

Bovendien heb je tegels nodig. Tegels van hoge kwaliteit vind je bij RB Tegels (allemaal op hetzelfde adres in Tiel). Wand- en vloertegels zijn een goede optie voor de douche. Je kunt ze gebruiken voor de hele doucheruimte.